Ghidul tău de incredere

Restaurant Izabella

Descoperiti placerea de a incerca ceva proaspat, ceva care va starneste interesul in materie de gastronomie. Restaurantul nostru, situat in centrul Municipiului Toplita, usor de gasit, ofera o gama variata de produse culinare, produse care cu usurinta pot ajunge si la domiciliu, prin serviciul de livrari. Punem accent pe preparate bine gatitie si pe profesionalism. De 24 de ani va suntem alaturi, zi de zi si va sustinem la fiecare pas.

 

Restaurant central, situat in Municipiul Toplita. Compania a fost infiintata ca asociatie familiala in 1991 si apoi s-a transformat in Srl, in 1992, cu profil alimentatie publica/restaurante.

De 24 de ani suntem alaturi de clientii nostrii, oferindu-le, de fiecare data cand ne calca pragul, diversitate a preparatelor, profesionalism, amabilitate si respect. Dispunem de o sala de evenimente, un restaurant, si o terasa de vara, toate in acelasi loc, cu o aranjare si o organizare ireprosabila. Indiferent de preferinte, noi va asteptam cu mare drag si cu siguranta calitatea serviciilor oferite se vor ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Restaurant, Organizare evenimente de diverse tipuri (in restaurantul propriu sau pe o raza de 100km), Livrari la domiciliu – Diversitatea serviciilor oferite ne-au ajutat sa prosperam si standardele de calitate sa fie ridicate. Realizam totul din pasiune, pentru ca ne dorim sa aveti parte de momente de neuitat in restaurantul nostru.
*Programul de Livrari la domiciliu este intre orele 09:00 – 22:00, in fiecare zi.

 

 

Restaurant Izabella ofera servicii de catering pe o raza de 100 km, pentru evenimente diverse, indiferent de sortimente si cantitatea  preparatelor. Indiferent de solicitare, noi oferim meniuri saptamanale, meniuri festive, platouri, deserturi, preparate preferentiale, in functie de evenimentul sau dorinta clientilor. Procesul de realizare a meniurilor si a preparatelor este realizat cu responsabilitate, deoarece dorim ca ceea ce oferim sa ne reprezinte imaginea.

Experienta acumulata in timp, respectul permanent fata de client, calitatea si diversitatea preparatelor noastre, dar si preturile accesibile sunt cateva din atuurile noastre.
Restaurant Izabella este un furnizor de incredere, cu care veti construi o relatie stransa si de lunga durata.

Prin implicare si munca, am dobandit credibilitate ca furnizor de produse si servicii de calitate, clientii nostri avand incredere in capacitatea noastra de a oferi intotdeauna calitatea ceruta pentru serviciile solicitate.

Servicile de catering sunt disponibile la cerere. Cu siguranta onoram fiecare cerere si veti primi un raspund la orice solicitare!

 

 

office@restaurantizabella.ro

E-mail

+40 720 037 349