Ghidul tău de incredere

Restaurant Anadis

Restaurantul Anadis, localizat la ieșirea din municipiul Toplita spre Reghin, reprezintă locul ideal de a savura mâncare tradiționala de calitate, dar și preparate moderne, de a vă bucura de ospitalitatea noastră și de servirea ireprosabila, atunci cand sunteti în tranzit prin minunata noastră zonă.

 

 

Vă încântă papilele gustative de mai bine de 12 ani. Pornind de la o capacitate de 50 de locuri și ajungând în prezent la 120 de locuri în sala cu servire a la carte, dar și 250 de locuri în sala pentru  evenimente, o gradină de vară cu o priveliște minunată și o parcare generoasă.

 

Succesul se datorează recunoașterii calității serviciilor noastre în rândul clienților, a încrederii acestora în performanțele echipei, a alegerii lor de a-și organiza în locația noastră, cele mai importante evenimente din viață.

 

Dorim să asigurăm clienților noștri produse și servicii de calitate la un preț corect, să impresionăm fiecare client prin profesionalism și dedicare, să satisfacem gusturile tuturor, gătind zilnic, folosind materii prime proaspete, să creăm o atmosfera plăcută și relaxantă și, nu în ultimul rând,  să oferim membrilor colectivului un mediu de lucru cooperant, care să încurajeze dezvoltarea personală și profesională a fiecăruia în parte.

 

Valorile care ne ghidează activitatea sunt: CALITATE,  OSPITALITATE, PROFESIONALISM, TRANSPARENȚĂ, PUNCTUALITATE, ONESTITATE, ÎNCREDERE, RESPECT, CORECTITUDINE.

 

Serviciul de livrare la domiciliu vine ca o completare firească a serviciilor oferite de restaurantul nostrul.

 

Experiența noastră, buna comunicare cu clienții și permanenta dezvoltare ne face să vă fim alături și în zilele când nu puteți ajunge la noi.

 

Telefon comenzi: 0742692389